Onze Diensten

Eikenschuren levert verschillende diensten m.b.t. op maat gemaakte eiken producten. Wij maken Eiken Schuren, Overkappingen,  Tuinkamers en Buitenkeukens. Met liefde voor het vak creëren wij sfeer om en nabij uw woning en erfgoed.

Eiken Schuren

Een exclusieve en unieke Eiken Schuur brengt een warme en landelijke sfeer in uw eigen omgeving. Wij bouwen naar iedere wens op maat gemaakte schuren waarmee u altijd een eigen exclusief ontwerp in huis heeft. Eiken schuren zijn duurzaam. Ze zijn weinig onderhevig aan weersinvloeden en geven, naarmate ze ouder worden, nog meer karakter en uitstraling.

Overkappingen

Een overkapping van Eikenhout kan vele functies hebben. Heeft u er al eens over nagedacht uw auto te parkeren onder een eiken overkapping in plaats van onder de standaard carport? Ook kan een eiken overkapping dienen als een buitenterras waaronder u in de warme zomermaanden van een drankje kunt genieten.

Tuinkamers

Een tuinkamer kan een verlengstuk van uw woonkamer of eetkamer worden door deze aan te bouwen aan uw bestaande woning. De tuinkamer kan worden uitgerust met een glazen schuifpui zodat u heerlijk van uw tuin kunt genieten zonder het gevoel te hebben “binnen te zitten”.

Buitenkeukens

Heerlijk genieten met vrienden en familie van een etentje in uw eigen buitentuin waarbij de kok des huizes staat te koken in de open lucht? Laat ons dan een eiken buiten keuken voor u ontwerpen. Wij garanderen exclusiviteit met een absoluut luxe uitstraling.

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt